Vaccinuri care dăunează sau care sunt inutile

După ce în urmă cu câteva luni, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) recunoştea că s-a “pripit” cu declararea pandemiei de gripă porcină, şi că, în fapt, în spatele declaraţiilor alarmiste şi alarmante se ascundeau interese personale ale unor membri din staff-ul OMS – cum ar fi încasarea unor sume uriaşe, de către cei amintiţi, drept comisioane, pentru a agrea unele firme producătoare de vaccinuri, iată că apar “efectele secundare”. La propriu. Astfel, în Finlanda, 750 de persoane din 2,5 milioane, câte s-au vaccinat împotriva gripei porcine, suferă de narcolepsie, accentuare cronică a somnolenţei şi perturbare a ciclului normal de somn.

În mod independent, Suedia şi Finlanda (două ţări europene care pun preţ pe cetăţenii lor, sau mai exact, pe sănătatea cetăţenilor lor) au decis să lanseze, concomitent, un studiu care să arate dacă vaccinul împotriva gripei porcine are ca efect secundar narcolepsia-  o accentuare cronică a somnolenţei în timpul zilei – oboseala cronică şi perturbarea ciclului normal şi firesc de somn.

Mai alarmant este faptul că, simptomele au apărut la circa 10 copii cu vârsta cuprinsă între 12-16 ani, la doar o lună sau două după administrarea vaccinului.

În pofida reticenţei populaţiei de a se vaccina, guvernele Suediei şi Finlandei, care au investit zeci de milioane de euro în vaccine, tocmai se pregăteau să lanseze o nouă campanie de vaccinare, când s-a răspândit vestea efectelor secundare, nespecificate de fabricant. Prin urmare, cercetătorii celor două ţări au început să caute cauza acestor efecte secundare.

În Finlanda, jumătate din populaţie s-a vaccinat, circa 2,5 milioane de persoane.

Dintre acestea, 750 au avut efecte secundare, precum narcolepsie, dureri de cap, febră ori tuse. Numărul mare de vaccinări, aproximativ 30 de milioane de persoane la nivelul Uniunii Europene, va arăta posibile efecte secundare pe care fabricantul nu a putut să le observe pe un eşantion redus în timpul testării vaccinului, înainte de lansarea vaccinurilor pe piaţă.

Revenind în plan mioritic, pot afirma că m-am confruntat cu următoarea situaţie: vaccinarea fetiţelor (aici mă refer la fiica mea) cu vârsta cuprinsă între 10 – 14 ani, cu vaccinul împotriva cancerului de col uterin. Ţin minte că am fost convocată la şcoală de vreo 2-3 ori, ca să îmi dau acordul pentru vaccinarea copilei. Dar, neavând destule informaţii, am stat în dubiu. Şi normal, am apelat la prietenul Google. Ca să aflu că, vaccinul avusese efecte secundare aiurea, gen paralizia celor care fuseseră vaccinate, şi chiar moartea fetiţelor. Mi-am spus că rata celor care suferiseră de pe urma vaccinării, comparativ cu fetiţele care nu aveau, la acea dată, niciun efect secundar, nu era semnificativă.

Deci, am început să înclin înspre a-mi da acordul. Başca, a mai apărut atunci e la TV în diverse emisiuni şi profesor doctor Streinu-Cercel, care ne convingea pe noi pe părinţii că este foarte bine să vaccinăm fetiţele, ca să reducem încidenţa cazurilor de cancer ovarian. Dar ceva nu era în regulă… Vis-avis de vârsta la care trebuiau imunizate fetiţele: 10 – 14 ani. Streinu-Cercel spunea că la vârsta aceea fetiţele au deja dezvoltarea anatomică “necesară” pentru a fi imunizate. Ce se înţelegea prin această dezvoltare anatomică necesară? Să aibă ciclu menstrual. Ori, domn profesor, era cam pe “dinafară”. Marea majoritate a fetiţelor, la acea vârstă (10 ani) nu au, încă, menstră. Apoi, tot domnul profesor, explica, cum cancerul de col uterin este produs de un virus, care, este transmisibil, mai ales prin… contact sexual. Ori, să-mi fie cu iertare, ce copilă de 10, 11 ani, provenită dintr-o familie normală, întreţine contacte sexuale, cu o aşa frecvenţă încât să se îmbolnăvească de cancer de col uterin?

Prin urmare, aceste afirmaţii, coroborate cu ceea ce citisem despre efctele secundare, m-au făcut să nu-mi dau acordul în privinţa vaccinării fiicei mele. Am făcut bine, am făcut rău… Cert este faptul că şi alte mame, asemeni mie, s-au opus vaccinării fetelor lor. Aici mă refer la colegele fetei mele.

A venit pandemia de gripă porcină. Spaime şi temeri la tot pasul. Iar mediatizarea media, la greu. A părut din nou domnul profesor Streinu-Cercel, care ne-a spus că tânărul actor Tony Tecuceanu a murit din cauza gripei porcine. Bineînţeles, şotul meu a decis că trebuie să ne vaccinăm. Dar era obligatoriu să nu ai niciun simptom de răceală sau gripă. Ori noi, toţi trei (mă refer la mica noastră familie) ne răciserăm! Prin urmare, nu ne-am putut vaccina. Şi poate asta a fost scăparea noastră…

Şi pe când ne tratam noi cu paracetomol, lămâie, miere de albine şi ceaiuri la greu, apare ştirea-bombă: actorul nu a murit din cauza gripei porcine, ci din cauza unei infecţii intra-spitaliceşti. Iar OMS, recunoaşte, într-un raport dat publicităţii, că s-au pripit cu declararea pandemiei, că unii din boardul OMS au luat comisioane pentru declararea pandemiei şi pentru a agrea anumite firme producătoare de vaccinuri… Şi uite-aşa!

Revenind în plan “european”, sincer, îi apreciez pe cei care au avut curajul să iasă şi să recunoască ce au făcut. Mai mult, îi apreciez pe finlandezi şi pe suedezi pentru ceea ce au decis să facă. Pentru că le pasă de cetăţenii lor, de viaţa acestora, de sănătatea lor.

În contra-partidă, sunt dezamăgită, tristă, speriată, de ceea ce mi se poate întâmpla în ţara mea, sau mai exact, în privinţa sănătăţii mele, a sănătăţii familiei mele, a semenilor mei.

Culmea, în secolul 21, am ajuns să invoc, din ce în ce mai des divinitatea! Căci doar în Dumnezeu mai am speranţă!

Sorina Bruj

DANK Media

Etichete: ,

2 raspunsuri la “Vaccinuri care dăunează sau care sunt inutile”

  1. micutzul a scris:

    PANDEMÍE s. f. epidemie care cuprinde într-un timp relativ scurt toată populația unei regiuni, țări etc.
    Mafia a dat dovada ca a provocat o adevarata pandemie la nivel planetar. Interesant ar fi ce s/a intamplat cu cei care au declarat pandemia, care au luat comisioane grase. De asemenea este interesant daca DNA a cercetat pe cineva de pe teritoriul Romaniei pentru implicare activa in declararea epidemiei in Romania si in luarea masurilor. Atrag atentia ca simptomele despre care vorbim sunt aparute intr/un timp relativ scurt de la vaccinare. Urmeaza sa vedem reactiile organismului uman , pe termen mediu si lung.
    Eu le/as propune ce4lor care s/au vaccinat sa creeze un grup oficial si sa tina legatura intre ei, permanent.

  2. Vaccinuri care dăunează sau care sunt inutile | InfoMondo.ro a scris:

    […] multe puteţi citi pe blog.infomondo.ro Tags: Gripa porcina, OMS, […]

Comentati