Pe unde e ministereasa Ritzi-Pitzi?

Întreaga lume a sportului, fie ea din România, fie din Ungaria, este îndoliată. A fost ucis un mare sportiv român (şi ca statură, şi ca moralitate), handbalistul Marian Cozma.
Ca om, nu poţi să nu fii mişcat, să verşi o lacrimă pentru un suflet tânăr care a plecat mult prea devreme dintre cei dragi.
Am vizionat la televizor modul în care a fost apreciat Cozma în Ungaria. Toată stima!

În schimb, ce a făcut, sau ce face doamna ministră a Tineretului şi Sportului? Nu şi-a făcut apariţia pe niciun post TV, nu a venit să spună acolo, două vorbe. Să arate puţină compasiune celor îndoliaţi!

Marian Cozma avea, printre altele, o dublă calitate: era tânăr şi era sportiv. Unul de performanţă. Deci, “ţinea” oarecum, prin cele două calităţi menţionate, de Ministerul condus de Madam Ritzi.

Însă Madam Ritzi o fi ocupată… O fi având de scris pe blog… Dacă are aşa ceva. Sau pregăteşte, alături de colega de partid şi de guvernare, Udrea, Festivalul Olimpic al Tineretului European! Oricum, evenimentul respectiv va avea loc în 2013…
Superficialitatea este, din păcate, o caracteristică a unora dintre cei ce “populează” acest guvern. E tare trist!
Să-l odihnească Dumnezeu pe Păsărilă!

Etichete:

Un raspuns la “Pe unde e ministereasa Ritzi-Pitzi?”

  1. Altfel a scris:

    Avem ministreuza la tineret si sport? Asa ati auzit? Cred ca folositi surse care nu sunt de incredere! E adevarat ca avem on ministreuza in guvern, dar aia, sarmana, n-are…minister. Nu ma credeti? Cetiti “Mi-ar fi fost mila” pe http://altfel.wordpress.com

Comentati