Mulţumim Diaspora pentru cadoul portocaliu ce l-aţi făcut românilor

Ce poate fi mai frumos pe lumea asta decât să te simţi util ţării tale?

Dar ce poate fi mai frumos ca votul tău să conteze chiar dacă tu trăieşti la mii de kilometrii distanţă după legi şi reguli fireşti cu drepturile cetăţeneşti respectate?

Răspuns:

Mai frumos e să le-o tragi celor de acasă care au fost fraieri şi nu au emigrat, dându-le cu votul tău dreptul la încă 5 ani de viaţă portocalie (a se traduce scandaluri politice, parvenirea curvelor, pripăşirea beizadelelor, prăbuşirea guvernelor, scăderea lefurilor, etc. într-un cuvânt viaţa în România Portocalie).

Mulţumim Diaspora.

scris de Bârfitorius Anonimus (că mi-e deja frică să-mi scriu numele)

Etichete:

4 raspunsuri la “Mulţumim Diaspora pentru cadoul portocaliu ce l-aţi făcut românilor”

 1. Altfel a scris:

  Barfitorius Anonimus,
  Lasa oamenii in pace ca nu le-ai vazut voturile si nici nu stii ce li s-a spus cand s-au dus la vot. Noi nu stim ca ei au votat portocaliu, noi stim doar ca asa ni se spune noua. Nu de alta, dar Cel de sus vede si paleste. Nu, cand zic “Cel de sus” nu ma refer la cel din dealul Cotrocenilor. Ala nu e “sus”!

 2. Altfel a scris:

  Domnule Lucius,
  Nu stiu nimic decat ceea ce am spus. Anume, ca noi nu stim cum a votat diaspora, ci stim doar ceea ce ni s-a spus despre cum ar fi votat diaspora. Eu nu am vazut nici un document referitor la voturile diasporei. Nu am vazut buletine de vot, nu am vazut procese verbale, nu am fost acolo sa vad ce li se spunea cand se duceau sa voteze, nu am fst acolo sa-i numar. Am citit doar articole si am auzit comentarii. Iar in articole si in comentarii scrie, sau spune, fiecare ce vrea sau ce i se comanda.
  Nu inteleg ce este neclar sau incorect in ceea ce am spus eu!

 3. Lucius a scris:

  Domnule ALTFEL,

  Cred ca s-a intamplat ceva cu ceea ce am scris prima data.

  Oricum esenta era ca si “tacerea de multe ori poate spune ceva”.

  Prin urmare, eu zic sa nu le mai luam apararea, dar nici sa-i acuzam, ca si cand noi am detine adevarul absolut. In cel mai rau caz ne putem da cu parerea si sa specificam in mod clar ca este o PARERE si nu o CERTITUDINE.

  Sunt perfect de acord cu ceea ce ati scris acum – in faza initiala am avut senzatia ca le cam luati apararea. OK! Acum cred ca am inteles.

  Din punctul meu de vedere, eu spun ca mi se pare suspect faptul ca nu au luat atitudine.

  Totusi, un lucru este cert: sa voteze atatea milioane de oameni pentru acelasi … om care pentru mine nu cred ca mai are ceva in plus de spus, d.p.d.v. smecheresc si golanesc (caci altceva nu are ce), si pentru aceeasi … clica, … adunatura, numai formatiune sau clasa politica NU, … stau si ma intreb daca nu cumva ne meritam soarta, sau daca nu cumva ar trebui schimbat ceva (schimbarea se refera la toti cei care NU SUNT de teapa acestei adunaturi).

 4. rdancuta a scris:

  Pentru Altfel si Lucius

  Dintr-o eroare TEHNICA comentariul initial al lui Lucius a fost sters.

  Cu multe scuze,

  Redactia

Comentati