Modelul politic Giuleşti

Vãd prin ziare imagini de la maternitatea Giuleşti renovatã. Aratã grozav! De fapt, aratã aşa cum trebuie sã arate o maternitate. Si cum mã uitam eu la imaginile de la maternitatea înoitã, am avut o revelaţie. Ca sã se înoiascã maternitatea, a fost nevoie sã fie arşi şase bebeluşi pe altarul ei. Chestia asta îmi aminteşte cã, acum vreo câţiva ani, preşedintele României susţinea cã trebuie înoitã clasa politicã româneascã.

Si avea dreptate, cãci aşa cum maternitatea Giuleşti nu prea era maternitate, dar a devenit acuma, tot aşa nici clasa politicã româneascã nu prea e clasã politicã, ci un fel de adunãturã de impostori, oportunişti, cioflingari şi angrosişti. Dacã preşedintele ar fi fost sincer, acuma are soluţia pusã la dispoziţie de cei şase bebeluşi.

Sã ardã vreo şase politicieni. Sã zicem pe el însuşi, pe premier, pe ministrul apãrãrii, pe cel al multidezvoltãrii, pe preşedinta deputaţilor şi încã vreo doi-trei, la alegere. Sã vedeţi atunci ce clasã politicã am avea! Mai ceva ca maternitatea Giuleşti.

Scris de … Altfel

Luni, 20 Septembrie 2010

Etichete:

Un raspuns la “Modelul politic Giuleşti”

  1. un ...Roman a scris:

    NOUTATI
    ” •Astazi, 20.09.2010, la postul de televiziune OTV, veti putea urmari in direct presedintii SCMD si Sindicatului Justitiei, incepand cu orele 20.00 “

Comentati