Impotenţa managerială mascată cu ipocrizie

Deunăzi asistam la o conferinţă de presă susţinută de o blondă îmbrăcată în maieu, care se auto-declara ministrul Turismului. Interesant, îmi zic!

Tot nu am nicio idee de concediu, hai să vedem, poate ne oferă duduia bronzată ceva idei…

Când colo, ce să vezi! Se făcea apel “umanitar” la susţinerea turismului românesc prin promovarea destinaţiilor interne pe “gratis”.

Adică, televiziunea cutărică, face spot cu staţiunea lui Mazăre şi o difuzează moca, pe gratis. Sau firma de publicitate pune pe blocurile de prin Ferentari, Rahova şi Militari publicitate outdoor pentru destinaţii de genul Amara, Olăneşti, Techirghiol, tot pe banii lor.

Se face astfel economie la vreo 10 milioane de euro (bani deja alocaţi ministerului care ne explică unde să mergem în concediu), bani care, cică, vor fi dirijaţi înspre lucrările de infrastructură, adică: borduri, asfalt etc. (Sau vreo 1,5 km din Autostrada Transilvania).

Mă uit speriat la calendar. E iulie! Aha, adică marea campanie gratuită de promovare începe în … iulie. Aş vrea eu. Căci urmează aprobări, atribuiri, producţie publicitară, adică probabil campania va promova destinaţiile pentru… Anul Nou!

Excelentă găselniţa cu gratuitatea. Adică, nu am făcut nimic până acum fâţâindu-mă prin tot felul de locuri, pe bani publici şi cu eficienţă ioc, iar acum, că ne-a dat de gândit păţania colegei de la ministerul celor care-şi zic Tineri (căci cu sportivii n-are nimic), hai să aruncăm banii.

Sunt curios cum stă ministerul cu parcul de maşini, căci blonda în maieu era tare afectată mai lunile trecute de slaba performanţă a parcului de maşini, iar bugetul trebuia să suporte înnoirea lui.

Raul Dăncuţă, 7 iulie

Etichete:

Un raspuns la “Impotenţa managerială mascată cu ipocrizie”

  1. Florian a scris:

    dă-i dracului de arabi.pornit era ala cu poltisul.prima oara a aruncat cu pantoful.asta la ei inseamna cea mai mare jignire adusa cuiva, sa-i arunci cu pantoful (daca tii minte, acu ceva vreme a aruncat unul cu pantofii catre george bush, dar a avut ala reflexe si s-a ferit).parca sunt la noi becali in lupta cu ala de la cluj, chelul ala…apropos, pune filmuletele mai mari, eu le pun la 470 pe 320, astea de pe youtube.si scoate capcha ala, ca multa lume renunta sa-ti mai lase comentarii cand vad si ala, cuvintele alea scrise ciudat cu stersaturi

Comentati